Pop-up Shakespeare

Марка:Reduced Shakespeare Company

Код на продукт:402849

Цена: 45.00лв.
Количество:

Добре дошли в света на Уилям Шекспир! Научете всичко за пиесите, сонетите и стиховете на Уилям Шекспир по най-забавният начин от книгата на световно известната комедийна трупа "Reduced Shakespeare Company" и най-продаваната илюстраторка - Джени Майзелс!

Интерактивни страници, изпълнени с драматични, изскачащи прозорци, забавни тайни, вратички, оживени резюмета и очарователни коментари - това е перфектното въведение в творчеството на един от най-големите драматурзи в света и неговите вечни творби.

Reduced Shakespeare Company е създала десет световноизвестни сценични постановки, два телевизионни спектакъла и многобройни радиопиеси, всички от които са изпълнени, видени и чути по целия свят. Пътят на компанията включва безброй турнета в САЩ, Обединеното кралство и Европа, както и представления в Израел, Австралия, Нова Зеландия, Хонконг, Япония, Малта, Сингапур и Бермудските острови.

Джени Майзелс е завършила в училището за изкуство и дизайн в Централен Сен Мартин в Лондон. Тя е най-известна с работата си по популярни книги за деца, като Pop-up New York, Pop-up London и The Terrific Times Tables Book.

Книгата е на английски език с твърди корици.

Размери: 30 х 28 х 3 см.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също