Категории
Най-продавани
Image
продукти на GOGOPO
продукти на Rex London
Промоции
Най-ново от блога
13.10.2022
Зелените играчки са не само грижа за здравето, а и грижа за природата
Зелените играчки са не само грижа за здравето, а и грижа за природата. Дървените играчки сами по себе си са еко. Тенденцията в световен мащаб е потребители и производители да се ориентират към еко играчките, които със сигурност са по-качествени и стойностни. В индустрията на играчките много компании са приели за своя мисия политиките за опазване на околната среда, устойчивите производствени практики и екологичните принципи всеки ден.
Прочети още
11.07.2022
Класическа раница за училище или раница на колелца? Как да изберем ученическа раница, която да издържи повече време?
Класическа раница за училище или раница на колелца? Как да изберем ученическа раница, която да издържи повече време? Каква да бъде раницата за училище, класическа или на колелца? Как да се ориентираме коя раница наистина отговаря на обявените характеристики? Предлагат се множество модели и марки - ортопедични раници с анатомичен гръб, ергономични раници, раници - куфар, раници - тролей
Прочети още
18.03.2022
Раница Sonic за по-малките и раница Хари Потър за по-големите - най-популярни сред нашите клиенти
Най-честият избор от категорията всичко за ученика през последните няколко месеца в нашият онлайн магазин е раница Harry Potter или чанта Хари Потър за порасналите и малка раница Sonic за по-малките.
Прочети още
26.02.2022
Cat's Cradle или Игра с въженце за ръце
Игра с въженце за ръце е част от онези, които едни поколения помним като част от нашето детство и се опитваме да предадем на нашите деца. Тя е част от колекцията ретро игри на House of Marbles, създадена да запознае „компютърното поколение“ деца с простите удоволствия от детската площадка в миналото и да запази класическите игри за бъдещите поколения.
Прочети още
03.02.2022
Настолните игри Marbushka - създадени и подхранвани от семейната страст към игрите
Настолните игри на унгарската компания Marbushka - дизайнерски продукти, прецизно изработени на ръка от естествени и рециклирани материали.
Прочети още
02.11.2021
История на игрите със стъклени топчета
История на игрите със стъклени топчета, видове топчета, варианти на играта и производството на House of Marbles (Великобритания). Да играем отново на топчета!
Прочети още
04.10.2021
Популярни мърчове и какво е мърчандайз
Популярни мърчове и какво е мърчандайз. Лицензирани стоки и подаръци Harry Potter, La Casa De Papel, Stranger Things, Rick and Morty, Willy Wonka & the Chocolate Factory, Marvel, Star Wars и много други.
Прочети още
30.06.2021
Колко важна е играта навън и контакта с природата?
Децата се нуждаят от свобода, да играят на открито, да могат да се движат, да изследват света около себе си и да имат контакт с природата. Това са фактори от ключово значение за тяхното физическо и психическо здраве. Децата трябва да играят сред природата, в градината или на плажа при всяка удобна възможност и през всеки сезон. Наблюдението на камъни, насекоми, листа и треви с лупа или на животни и пейзажи с бинокъл или перископ например, ще провокира интерес към скрития свят и емоционална връзка с планетата, която обитаваме. Катеренето, карането на скутер или колело помагат на децата да развият полезни умения и да генерират ресурси, за да се справят с различни ситуации и да контролират негативните емоции.
Прочети още
11.06.2021
Стартира сезона на ученическите раници
Стартира сезона на ученическите раници, а най-често задаваният въпрос в различни форуми и социални платформи е  - "Каква раница за училище да избера?"
Прочети още