Производител: Headline Publishing Group
Модел: kitties
Наличност: В наличност
22.00 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

CLASSIC TAILS - най-великите произведения на литературата, пресъздадени от най-добрите породи!

Всички имаме любими класически романи - книги, които са ни любими от детството, чиито прекрасни истории и богата палитра от герои са ненадминати в съвременната литература. Вероятно се питате, може ли тези чудесни произведения някога да бъдат подобрени?
Един различен прочит на Шекспир - трагедията на Жулиета и нейния Ромиау. Страхотен подарък! Прекрасна книга, която да притежавате и перфектна за всеки, без значение дали сте чели Шекспир не!

Адаптация: Елиза Гарет

Твърди корици

Английски език

Headline е основана през 1986 г. с едно обещание в основата й: да публикува книгите, които хората искат да прочетат. Понякога най-простите идеи са най-добри.
Headline създават книги вече над три десетилетия, книги, които хората искат да четат. Страстта към комерсиалното означава, че компанията е дом на някои от най-продаваните автори във Великобритания и продължава да инвестира в нови таланти с потенциал на бестселъри. Автори като Eliza Garrett имат по-мек щрих и ще ви пренесат в друго време или място и ще ви накарат да чувствате света по различен начин - това са книгите, които ви карат да чувствате и в същото време ви карат да мислите.


Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Етикети: Classic Tails, книга