Производител: Headline Publishing Group
Модел: pugs
Наличност: В наличност
22.00 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

CLASSIC TAILS - най-великите произведения на литературата, пресъздадени от най-добрите породи!

Всички имаме любими класически романи - книги, които са ни любими от детството, чиито прекрасни истории и богата палитра от герои са ненадминати в съвременната литература. Вероятно се питате, може ли тези чудесни произведения някога да бъдат подобрени?
Тази книга съдържа всичко, което обожавате в класическия роман на Джейн Остин - остроумието, топлината, любовната история - с всичко, което липсва в оригинала, а именно - пъстър състав от очарователни мопсове, облечени с глава до лапи във викториански дрехи.
Идеалният подарък за любителите на мопса!

Адаптация: Елиза Гарет

Твърди корици

Английски език

Headline е основана през 1986 г. с едно обещание в основата й: да публикува книгите, които хората искат да прочетат. Понякога най-простите идеи са най-добри.
Headline създават книги вече над три десетилетия, книги, които хората искат да четат. Страстта към комерсиалното означава, че компанията е дом на някои от най-продаваните автори във Великобритания и продължава да инвестира в нови таланти с потенциал на бестселъри. Автори като Eliza Garrett имат по-мек щрих и ще ви пренесат в друго време или място и ще ви накарат да чувствате света по различен начин - това са книгите, които ви карат да чувствате и в същото време ви карат да мислите.


Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение