Производител: Penguin Random House UK
Модел: 402935
Наличност: В наличност
20.00 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Преживейте магията на феите на цветята през лятото със Сесили Мери Баркър - не книга, а бижу!

От публикуването на първата книга от поредицата през 1923 г. на Сесили Мери Баркър, феите на цветята са ефирни спътници на читателите по целия свят. Нейната очарователна поезия и деликатни илюстрации разпалват въображението на децата повече от деветдесет години и продължават да вдъхновяват и пораждат любов към феите и всички вълшебни неща.

Език: Английски

56 старници

Твърди корици

Размери: 15 х 11,5 х 1 см.

Penguin Random House UK е един от водещите издатели в света, чиито книги оформят по-широкия културен живот на нашето общество и допринасят за по-информиран национален диалог. Марките на издателството - от Ladybird до Penguin - придружават хора от всички възрасти по пътя им на откриване на най-великите истории, най-интелигентните мислители и най-добрите идеи.
Penguin Random House утвърждава най-блестящите гласове в света, представяйки ги по завладяващи и динамични начини на аудиторията навсякъде по света. В допълнение към книгите, електронни книги и аудиокниги, Penguin Random House участва в проекти на блокбастъри, филми, телевизионни предавания, радио и театрални постановки, събития на живо и в социалните медии.
Имайки водеща роля в един от най-важните творчески сектори, компанията се гордее с миналото си има сериозни амбиции за бъдещето - съществува, за да свърже света посредством истински значими думи, чрез книги, които разпалват мисли, мечти, разговори и насърчават ученето.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Етикети: Flower Fairies, Summer, книга