Производител: Micki Toys
Модел: 44379700
Наличност: В наличност
28.50 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Полицаите Клинг и Кланг се опитват да накарат Пипи да напусне Вила Вилекула и да отиде в сиропиталището. Какво ли ще измисли Пипи този път?

Комплектът включва 2 фигури на полицаите Клинг и Кланг.  Фигурките са изработени от пластмаса без фталати и PVC.

• Възраст: 3+
• Материал: пластмаса
• Размер: 10 см  

Всичко започва с един човек и неговата идея през 1866 г. на гарата в Гемла с една единствена велика визия: обикновените деца да имат достъп до истински играчки. За да успее идеята, било нужно да се произвежда на ниска цена, но въпреки това да се откроява от останалите. Но производствените ресурси се свеждали само до празна плевня без електричество. Тогава се появява IKEA със съвсем различен начин за производство на играчки в Швеция, с много по-големи мощности и обеми на производство и много по-малко човешки труд.Това е период на трансформация в Micki Toys и начало на сътрудничество в резултат на осъзнаването, че производството на играчки не винаги изисква собствени фабрики и машини.
В началото на 90-те Micki Toys печели лиценза за производство на играчки, вдъхновени от най-силното момиче на света, Пипи Дългото чорапче. С Пипи започва успехът на популярните лицензирани играчки Micki

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!