Производител: Woody
Модел: 91411
Наличност: В наличност
22.90 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Гигантското градинско Микадо се състои от 31 клечки, които се пръскат на тревата, площадката или друга равна повърхност. Целта е играчите да съберат най-голям брой клечки, без при изваждането на някоя от тях да съборят или помръднат останалите. Всяка клечка носи различен брой точки и се различава от останалите по цвят.

Играят 2-4 души.

Първият играч събира всички пръчки и ги хваща с ръцете си. След това рязко пуска пръчките на земята. Вторият играч се стреми да измъкне пръчките една по една, без да помръдне някоя от останалите пръчки. Те могат да се събират с една или две ръце, като се хващат за двата остри върха, чрез натискане на острите краища или с помощта на вече изтеглена пръчица. Когато играчът допусне грешка, прекъсва играта, след което започва слевдащият. Така последователно се редуват вички играчи до свършване на пръчиците.

Играта продължава, докато всички играчи се изредят при пускането на пръчките. След завършване на играта всеки сборува точките от събраните пръчици.

Размер: 90 см.

Играчката е подходяща за деца над 4 години.

Играчките с марка WOODY (Чешка република) са разработени специално с идеята да развиват дидактически и моторни умения, креативност и комбинативно мислене, психологическо развитие в различните етапи от живота. Още от самото начало асортимента на компанията се фокусира върху прости играчки със специално предназначение и функционалност. Играчките са разработени от екип експерти, педагози в училища и детски градини.

Всички играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки". Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение