WOODY Конструктор в кофа 100 части

Марка:Woody

Код на продукт:90905

Цена: 53.90лв.
Количество:

Играчките с марка WOODY (Чешка република) са разработени специално с идеята да развиват дидактически и моторни умения, креативност и комбинативно мислене, психологическо развитие в различните етапи от живота. Още от самото начало асортимента на компанията се фокусира върху прости играчки със специално предназначение и функционалност. Играчките са разработени от екип експерти, педагози в училища и детски градини.

Всички играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки". Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.

Дървен строител от 100 части в пластмасова кофа за удобно съхранение. Кофата разполага и със сортер на капака. Конструкторът е изработен от цветно и натурално дърво и с негова помощ децата се учат да разпознават цветове и форми, научават основни пространствени отношения, придобиват начални математически познания – броене, подреждане, сортиране по форма и големина. Играта с кубчета стимулира цялостното моторно развитие на децата. Комплектът е изработен от масивна дървесина. Съдържa 100 елемента с различна форма и големина.

Размер на кубчето: 3 см.
Размер на опаковката: 22.5 х 22 см.

Играчката е подходяща за деца над 1 година.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също