Производител: Woody
Модел: 93030
Наличност: В наличност
27.40 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Играчките с марка WOODY (Чешка република) са разработени специално с идеята да развиват дидактически и моторни умения, креативност и комбинативно мислене, психологическо развитие в различните етапи от живота. Още от самото начало асортимента на компанията се фокусира върху прости играчки със специално предназначение и функционалност. Играчките са разработени от екип експерти, педагози в училища и детски градини.

Всички играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки". Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.

Весел, дървен лабиринт, който ще помогне на детето да развие логическото си мислене, пространствената ориентация и познавателните способности, играейки с животните във фермата.

Домашните животни са се изгубили в лабиринта и всяко от тях иска да се прибере в своя дом, при своите малки. Животните трябва да се придвижват в лабиринта последователно, така че да не си препречват пътя и да достигнат крайната цел.

Размер: 30 х 30 x 1.5 см.

За деца над 3 год.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!