Производител: Woody
Модел: 90201
Наличност: В наличност
234.90 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Играчките с марка WOODY (Чешка република) са разработени специално с идеята да развиват дидактически и моторни умения, креативност и комбинативно мислене, психологическо развитие в различните етапи от живота. Още от самото начало асортимента на компанията се фокусира върху прости играчки със специално предназначение и функционалност. Играчките са разработени от екип експерти, педагози в училища и детски градини.

Всички играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки". Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.

3 в 1 - театър, магазин и поща.

Разиграването на любими приказки, преразказа на текста са отлична тренировка за паметта. Играта предизвиква у детето интерес към четенето и развива речта. Домашният куклен театър е добър повод за развитие на детското творчество и приобщаване на децата към изкуството.
Кукленият театър се използва и като педагогическо и психологично терапевтично средство. Със своя нагледен и образен характер кукленото изкуство съдейства за развитие и усъвършенстване на усещанията, възприятията, формират се по художествен начин мисловните способности, развива се тяхната памет, мислене и реч.

Ролевите игри развиват важни социални умения у децата, насърчават креативното мислене, развиват емоционалната интелигентност и въображението.

Направете наистина стойностен подарък на детето си с този уникален комплект от Woody.

Размерите на магазина са 98 x 100 мм.

За деца над 3  години.

Комплектът не включва обзавеждане и аксесоари.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение