WOODY кръгла градинска люлка

Марка:Woody

Код на продукт:91865

Цена: 229.00лв.
Количество:
Тагове: woody, люлка

Играчките с марка WOODY (Чешка република) са разработени специално с идеята да развиват дидактически и моторни умения, креативност и комбинативно мислене, психологическо развитие в различните етапи от живота. Още от самото начало асортимента на компанията се фокусира върху прости играчки със специално предназначение и функционалност. Играчките са разработени от екип експерти, педагози в училища и детски градини.

Всички играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки". Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.

Кръгла, градинска люлка с диаметър ∅ 103 cм., която може да издържи тегло до 80 кг (максимум 2 деца едновременно). Люлката е предназначена за използване на открито. Трябва да бъде закачена на стабилна основа с минимално разстояние 2 метра от околни постройки и предмети като гаражи, огради, клони и други. Изработена е от висококачествени материали, които да осигурят едновременно стабилност, безопасност и комфорт. Използва се в седнало или легнало положение. Монтира се чрез метални пръстени, а въжетата ѝ са прикрепени с фиксирани възли в долната част на пръстена.

Играчката е подходяща за деца над 3 години.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също