WOODY Дървен пъзел приказни герои

Марка:Woody

Код на продукт:91141

Цена: 16.50лв.
Количество:
Тагове: WOODY, Дървен, пъзел

Играчките с марка WOODY (Чешка република) са разработени специално с идеята да развиват дидактически и моторни умения, креативност и комбинативно мислене, психологическо развитие в различните етапи от живота. Още от самото начало асортимента на компанията се фокусира върху прости играчки със специално предназначение и функционалност. Играчките са разработени от екип експерти, педагози в училища и детски градини.

Всички играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки". Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.

Лесен за подреждане пъзел с различни приказни персонажи от 3 части: глава, тяло и крака. Децата имат възможност да използват познанията и логиката си, за да ги подредят правилно или фантазията си, за да създадат причудливи, нови приказни герои -  клоун с тялото на вещица, рицар в рокля, или вещица с  броня ... има много възможности.

Цветът на фона помага на детето ясно да се ориентира дали е открило трите части от една и съща фигура.

Комплектът включва 8 фигури от 3 части - общо 24части.

Размер на 1 пъзел: 10.5 х 15.6 см.

За деца над 1 година.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също