WOODY дървена низанка форми и цветове

Марка:Woody

Код на продукт:90264

Цена: 27.90лв.
Количество:

Играчките с марка WOODY (Чешка република) са разработени специално с идеята да развиват дидактически и моторни умения, креативност и комбинативно мислене, психологическо развитие в различните етапи от живота. Още от самото начало асортимента на компанията се фокусира върху прости играчки със специално предназначение и функционалност. Играчките са разработени от екип експерти, педагози в училища и детски градини.

Всички играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки". Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.

Играта ще Ви помогне да запознаете детето с различните форми и цветове, ще развие фината моторика и логическото мислене.

С тази низанка вашето дете ще се запознае с основните форми и цветове. Малчуганът трябва да сортира и наниже различните форми - квадрат, правоъгълник, триъгълник на дървените пръчки в зависимост от техния цвят и форма.

Играчката се състои от 17 части.

Размери на играчката: 15 х 15 см.

Размери на опаковката: 16.5 х 16.5 х 7 см.

За деца над 2 год,


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също