WOODY Дървена логическа игра бикове и крави

Марка:Woody

Код на продукт:90916

Цена: 21.90лв.
Количество:

Добре позната игра, която изисква стратегическо мислене, логика и интелигентност. Wooden logic, позната у нас като игра на бикове и крави се играе от двама играчи. Единият играч прави четири-цветна комбинация от пулчетата, а другият се опитва да я познае. Имате право само на десет предположения. Докато играете вашият опонент ще ви помага като поставя бели пионки (крави) за познати цветове и черни пионки (бикове) за познато точно място.

Размери на играчката: 30.5 x 16.5 x 2.5 мм.

Играта е подходяща за деца от 3 до 99 години.

Играчките с марка WOODY (Чешка република) са разработени специално с идеята да развиват дидактически и моторни умения, креативност и комбинативно мислене, психологическо развитие в различните етапи от живота. Още от самото начало асортимента на компанията се фокусира върху прости играчки със специално предназначение и функционалност. Играчките са разработени от екип експерти, педагози в училища и детски градини.

Всички играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки". Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също