WOODY детска висилка

Марка:Woody

Код на продукт:91950

Цена: 22.80лв.
Количество:

Играчките с марка WOODY (Чешка република) са разработени специално с идеята да развиват дидактически и моторни умения, креативност и комбинативно мислене, психологическо развитие в различните етапи от живота. Още от самото начало асортимента на компанията се фокусира върху прости играчки със специално предназначение и функционалност. Играчките са разработени от екип експерти, педагози в училища и детски градини.

Всички играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки". Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.

Формата и дизайнът на тази люлка пoдсказват люлеене на ръце. Подходяща е и за различни физически упражнения. Детето ще развие физиката си. Люлката е подходяща и за по-големи деца, защото издържа натоварване до 80 кг. Изработена е от устойчива и качествена пластмаса, която е предварително тествана и отговаря на всички стандарти за безопасност. Материалът позволява лесно и бързо почистване.

Максимално допустимо тегло: 80 кг.

Размери на люлката: 59 х 25 см.

Люлката е предназначена за деца над 3 години.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също