Производител: Woody
Модел: 91194
Наличност: В наличност
128.00 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Играчките с марка WOODY (Чешка република) са разработени специално с идеята да развиват дидактически и моторни умения, креативност и комбинативно мислене, психологическо развитие в различните етапи от живота. Още от самото начало асортимента на компанията се фокусира върху прости играчки със специално предназначение и функционалност. Играчките са разработени от екип експерти, педагози в училища и детски градини.

Всички играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки". Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.

Дървено влакче с релси и локомотив с батерия. Комплектът представлява градска инфраструктура включваща 80 части: релси, влакче, колички, къщичка, бензиностанция, две човечета, полицейски участък, болница, автосервиз и заведение за бързо хранене, знаци, светофар и други аксесоари.

Локомотивът се задвижва с батерия ААА 1.5V (включена в комплекта). Движи се напред и назад, а вагончетата са свързани с него с помощта на магнити.

Комплектът e съвмeстим с всички влакчeта, рeлси и аксесоари на Wооdylаnd, Brio и Ikea.

Размер на сглобеното влакче: 92.5 x 60 см.

Състав: дърво и пластмаса.

Играчката е подходяща за деца над 3 години.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Етикети: WOODY, влакче, релси