Petitcollin кукла Люк серия Minouche

Марка:Vilac

Код на продукт:613404

Цена: 161.00лв.
Количество:
Тагове: Vilac, Petitcollin, Кукла


Тялото на Люк е от полиетилен, главата е от мек винил, облечен е в красиви дрехи от висококачествени материи, има обувки и различни аксесоари. Косата позволява ресане и прически, очите са сини или тъмни според модела. Люк има скейборд и ще е страхотен приятел на Вашето дете освен това е най-добрия приятел на Натали и най-много обичат да спортуват заедно в парка.

Кулите от серията Minouche са по дизайн на известната дизайнерка Silvia Natterer и са с ръчно рисувани очи. Опаковани са в красиви подаръчни кутии.
Размер на куклата: 34 см

Създадена през 1911 година, в планинските райони, в горите на Юра, компанията разработва и произвежда играчки за деца. От едно единствено буково клонче, обработено, полирано и лакирано започва историята на прекрасните играчки Vilac. Играчки, които 50 години по-късно, намерени случайно на тавана предизвикват умиление, изпълват с носталгия и напомнят за щастието от това, което си обичал толкова много, когато си бил дете.

Заводът на френската марка Petitcollin (Vilac) се намира на границата с Люксембург и там все още се произвеждат кукли от 1860 година до днес с много вложен ръчен труд.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също