Pixelbags ще ви отведе в света на Pixel Art, където можете да бъдете себе си, да бъдете неповторими и можете да превърнете всяка идея в 8-битова графика или просто да се забавлявате.
Pixelbags Ви предлага безкрайни възможности да изразявате мисли, чувства и настроения. Освободете се от скуката! Създайте уникална раница, портфейл, кутия за моливи или чанта! Бъдете с различна раница или чанта всеки ден!

Стилна чанта за ежедневна употреба с патентован силиконов панел с размери 22x14 пиксел точки. Това означава, че имате 346 позиции, за да изразите идеите си. Чантата е изработена от висококачествен, водоустойчив найлон. За удобство при използване има широка регулируема презрамка. Вътрешния джоб е разделен на две отделения с подплатена преграда, за да се гарантира безопасността на вашия преносим компютър. Има достатъчно пространство за различни документи или учебници. Заедно с всяка чанта получавате комплект от 160 пиксела и мини галерия с осем различни вдъхновяващи идеи за дизайн. За по-напредналите можете да закупите допълнително комплекти пиксели, които се предлагат в 24 различни цвята.

Размери: 28.7 х 39 х 13.5 см.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също