Pixelbags ще ви отведе в света на Pixel Art, където можете да бъдете себе си, да бъдете неповторими и можете да превърнете всяка идея в 8-битова графика или просто да се забавлявате.
Pixelbags Ви предлага безкрайни възможности да изразявате мисли, чувства и настроения. Освободете се от скуката! Създайте уникална раница, портфейл, кутия за моливи или чанта! Бъдете с различна раница или чанта всеки ден!

Практична ученическа раница с патентован силиконов панел с размери 19x30 пиксел точки, което означава, че имате 570 позиции за изразяване на идеите си. Раницата е изработена от водоустойчив полиестер. Раницата е с ергономично оформен гръб, за да отговаря на високите изисквания за ученическа раница. Презрамките са подплатени и регулируеми, дръжката е подплатена. За по-добро разпределение на тежестта можете да използвате и регулируемия нагръден колан с катарама. Раницата е приспособима и за ползване с тролей. Вътре има допълнително отделение за 15 '' ноутбук (идеален за MacBook Pro 15 ''), достатъчно място всякакви документи, учебници и допълнителни пособия. От двете страни има джоб за 1,5 л бутилка. Заедно с чантата ще получите набор от прибл. 240 пиксела и четири снимки с идейни проекти за подреждане. Можете да закупите и допълнителни комплекти пиксели в 24 разцветки.

Размери: 33 х 47 х 20 см.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също