Pixelbags ще ви отведе в света на Pixel Art, където можете да бъдете себе си, да бъдете неповторими и можете да превърнете всяка идея в 8-битова графика или просто да се забавлявате.
Pixelbags Ви предлага безкрайни възможности да изразявате мисли, чувства и настроения. Освободете се от скуката! Създайте уникална раница, портфейл, кутия за моливи или чанта! Бъдете с различна раница или чанта всеки ден!
Практична раница за ежедневна употреба с патентован силиконов панел с размери 21x28 пиксел точки, което означава, че имате 588 позиции за претворяване на идеите си. Раницата е изработена от здрав, нетъкан текстил, на върха на която има полиуретанов слой, който прави раницата издържлива и на дъжд. Благодарение на тази комбинация от материали раницата е лесна за почистване - с влажна кърпа или гъба. За удобство при използване раницата има регулируеми презрамки с подплатена дръжка. Вътре разполага с подплатено отделение за преносим компютър с размер 15 '' (идеален за MacBook Pro 15 ''). Има достатъчно място за всякакви учебници и документи, както и за всякакви други пособия и помагала. В горната част има джоб за мобилен телефон или портфейл. Заедно с всяка раница ще получите набор от прибл. 240 пиксела и четири снимки с идейни проекти за вдъхновение. Ако имате нужда от повече цветове, можете да закупите допълнително пиксели в 24 цвята.

Размери: 31 х 41 х 13 см.

 


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също