Голяма раница с анатомичен гръб и две отделения от колекцията Street Hit на Topgal, подходяща както за училище, така и за спорт или туризъм. Раницата е с твърд, анатомичен гръб и вградена алуминиева рамка за допълнителна стабилност и усилване на конструкцията, а в задното отделение е предвидено допълнително подсигурено място за носене на лаптоп или таблет до 15,4 ". По-тясното задно отделение е подходящо за най-големите помагала и учебници. В предната камера, която е с по-голям обем може да се съхранява всичко останало. В едното отделение има специален, мрежест джоб с цип, подходящ за мобилен телефон, портфейл и други дребни вещи. Двата по-малки, предни джоба са подходящи за съхранение на лека закуска или несесер. Чантата има два странични, мрежести джоба за вода и светлоотразителни елементи отпред и на презрамките.

Дъното на чантата е изработена от твърд материал ( TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин ).

  •  Анатомично оформен гръб
  •  Подвижна алуминиева рамка в задната част за по-голяма стабилност на конструкцията
  •  Подплатени, широки, регулируеми презрамки
  •  Допълнително закопчаване на гърдите за по-добра фиксация
  •  Материал: 100% полиестер
  •  Капацитет 9 кг.

Размери: 45 x 23 x 32 cm

TOPGAL е компания от Чешката република, основана през 1993 г. Специализират в производството на ученически раници с оригинален и универсален дизайн. Компанията регистрира динамично развитие и работи на европейския пазар. Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Свежият дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са фактори оценени от потребителите.
Анатомично оформени, ергономични гърбове, регулируеми и достатъчно широки, подплатени презрамки – това са основните неща, на които се акцентира наред с добрата организация и многото отделения на раниците TOPGAL.