Производител: TOPGAL
Модел: NIKI 19017
Наличност: В наличност
139.90 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Ученическа раница с две големи отделения, анатомичен гръб и ортопедична, алуминиева шина. Синьо-зеленият дизайн с надписи с графити със сигурност ще се хареса на всички момчета. Раницата има и два допълнителни предни джоба. Отделението най-близо до гърба е подходящо за съхранение на най-тежките помагала, а средното е с най-голям обем. В него има и допълнителен джоб с цип за мобилен телефон, портмоне или други дребни вещи. Предните джобове са подходящи за съхранение на несесера, кутия за храна или други вещи, които искате да бъдат отделени от учебниците. В горният джоб има и карабинер за ключове. Така ще поберете в раницата всичко необходимо и то ще бъде максимално добре организирано. От едната страна ще намерите скрит, еластичен джоб за бутилка. От двете страни има специални ремъци за закачване на торбичката за спортен екип или гуменки. Раницата е подходяща за ученици до 6 клас. Чантата е с множество светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата при всякакви метеорологични условия, пластмасова дръжка за носене в ръка и допълнителна дръжка за закачване. Ергономично оформените презрамки могат да бъдат затегнати отгоре и отдолу. Раницата със сигурност няма да се хлъзга назад, благодарение на регулируемата каишка за гърдите. Краищата на презрамките се захващат с магнит за допълнително удобство. Дъното на чантата е изработено от специален, огнеупорен, водонепромокаем материал (TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин), оборудвана е с пластмасови крачета и долните ръбове на чантата са допълнително подсилени.

 •         ергономична форма
 •         анатомичен гръб
 •         регулируема каишка за гърдите за по-прецизна фиксация
 •         подвижна алуминиева рамка за допълнителна стабилност на раницата
 •         ергономични, регулируеми презрамки както в долната, така и в горната част за оптимален комфорт според ръста и структурата на детето
 •         подсилено дъно с пластмасови крачета
 •         магнитно захващане на висящите краища на презрамките
 • Размери на раницата:    41 x 21 x 30 cm
 • Материал: 100% полиестер
 • Тегло: 1 кг.
 • Капацитет: 7 кг.

TOPGAL е компания от Чешката република, основана през 1993 г. Специализират в производството на ученически раници с оригинален и универсален дизайн. Компанията регистрира динамично развитие и работи на европейския пазар. Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Свежият дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са фактори оценени от потребителите. Анатомично оформени гърбове, регулируеми и достатъчно широки, подплатени презрамки – това са основните неща, на които се акцентира наред с добрата организация и многото отделения на раниците TOPGAL. Всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин). Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение