Производител: TOPGAL
Модел: KIMI 19010
Наличност: В наличност
129.90 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Раница за училище с две големи отделения и голям преден джоб, с красиви, флорални мотиви, които ще радват девойките от 1 до 5-6 клас. Двете основни отделения са с различен обем. Препоръчително е най-тежките учебници винаги да се поставят най-близо до гърба с цел тежестта на раницата да е оптимално добре разпределена. Предното отделение е по-широко, за по-голям брой помагала. Така тежестта на ученическата раница ще бъде правилно разпределена. Предният джоб е подходящ за съхранение на несесер, кутия за храна или други дребни вещи. В него ще намерите и карабинер за закачване на ключове. От едната страна на раницата има скрит, еластичен джоб за бутилка, а от другата специални ремъци за закачване на торбичката за обувки за физкултура. Това предимство на раниците Topgal е изключително удобство. Раницата е с анатомично оформен гръб и алуминиева рамка, която държи раницата в правилната, анатомична форма. Анатомичната подложка осигурява правилна циркулация на въздуха между гърба на детето и раницата. Раницата се допълва от множество светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата при всякакви метеорологични условия, пластмасова дръжка за носене в ръка и дръжка за закачване. Дъното на чантата е изработено от специален, патентован, огнеупорен материал (TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин), оборудвана е с пластмасови крачета и долните ръбове на чантата са допълнително подсилени.

  •         ергономична форма
  •         анатомичен гръб с подвижна олекотена алуминиева рамка
  •         регулируема каишка за гърдите за допълнителна фиксация и правилно разпределение на тежестта
  •         широки, ергономични, регулируеми презрамки - отдолу и отгоре за максимален комфорт според структурата и ръста на детето
  •         магнитно захващане на краищата на презрамките
  •         дръжка за носене в ръка и допълнителна дръжка за закачване
  • Размери на раницата:   41 x 21 x 30 см
  • Материал: 100% полиестер
  • Тегло на раницата:0.960 гр.

TOPGAL е компания от Чешката република, основана през 1993 г. Специализират в производството на ученически раници с оригинален и универсален дизайн. Компанията регистрира динамично развитие и работи на европейския пазар. Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Свежият дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са фактори оценени от потребителите. Анатомично оформени гърбове, регулируеми и достатъчно широки, подплатени презрамки – това са основните неща, на които се акцентира наред с добрата организация и многото отделения на раниците TOPGAL. Всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин). Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение