Topgal ученическа раница ALLY 19009

Марка:TOPGAL

Код на продукт:ALLY 19009

Цена: 135.00лв.
Количество:

Ученическа раница за девойки от 2 клас нагоре или ръст над 120 см. Раницата е с анатомичен гръб и ортопедична шина. Раницата има две големи отделения и два предни джоба. Задната част е с по-малък обем, за по-тежките учебници, които е препоръчително да бъдат най-близо до гърба за по-добро разпределение на тежестта. Предното отделение е по-обемно, има вътрешен джоб с цип за дребни предмети. Двата джоба отпред са подходящи за съхранение на несесер, кутия за храна или дребни предмети като ключове, тефтерче, портмоне, кърпички и други. Така ще поберете в раницата всичко необходимо и то ще бъде максимално добре организирано. От едната страна на раницата има скрит, еластичен джоб за бутилка, а от двете страни - специални ремъци за закачване на торбичка за обувките за спорт. Раницата се допълва от множество светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата при всякакви метеорологични условия, пластмасова дръжка за носене в ръка и друга за закачване. Дъното на чантата е изработено от специален, патентован материал и е оборудвано с пластмасови крачета, долните ръбове са допълнително подсилени. Всички материали са импрегнирани срещу дъжд.

  • Размери на раницата: 41 x 23 x 30 cm
  • Магнитно захващане на краищата на презрамките
  • Регулиране на презрамките както отдолу, така и отгоре за максимален комфорт според структурата и ръста на детето
  • Олекотена, алуминиева шина за по-голяма стабилност на конструкцията, която се вади по желание
  • Материал: 100% полиестер
  • Тегло: 1 кг
  • Капацитет: 7.00кг

TOPGAL е компания от Чешката република, основана през 1993 г. Специализират в производството на ученически раници с оригинален и универсален дизайн. Компанията регистрира динамично развитие и работи на европейския пазар. Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Свежият дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са фактори оценени от потребителите.
Изключително високо качество на материалите и изработката, анатомично оформени гърбове, регулируеми и достатъчно широки, подплатени презрамки – това са основните неща, на които се акцентира наред с добрата организация и многото отделения на раниците TOPGAL.