Производител: TOPGAL
Модел: BEBE 18046
Наличност: В наличност
149.00 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Раница, специално проектирана за мочета от предучилищна възраст до 2 клас с ръст около 120 см. Моделът е една идея по-малък от стандартна ученическа раница, уникално съчетание между раница и куфар с анатомично оформен гръб с ортопедична шина. Основата е стабилна и вътрешната организация улеснява максимано малките ученици. Вътрешната част е разделена на три, посредством две дебели, термо прегради, които позволяват съхранение на кутия за храна или вода без опасност от намокряне и замърсяване на учебниците и има органайзер за моливи, химикалки и други дребни пособия. Въпреки, че чантата е с по-малки размери, тя спокойно побира всички учебници с формат А4. Структурата позволява, раницата да остава стабилна след отваряне, въпреки предвидената опция за отваряне на 360°, посредством тик-так копчета. Раницата има и страничен, еластичен джоб за бутилка, както и ремъци за закачване на спортна торбичка. Отпред има два допълнителни джоба, единият с вътрешен джоб с цип, подходящи за несесер, кутия за храна и други дребни вещи. Горният джоб е снабден с мигаща лампа, която работи в два режима (свети или мига), което позволява детето да се вижда добре дори при лоша видимост. Лампата се включва и иключва с натискане. В гръбчето има олекотена, алуминиева шина, която служи за допълнителна стабилност на раницата и може да се вади. Анатомичен гръб, широки, ергономични презрамки, които са с опция за регулиране както отдолу, така и отгоре, за максимален комфорт и адаптиране към структурата на детето. Каишката за гърдите служи за допълнително фиксиране, което помага за оптималното разпределение на тежестта.

  •         ергономична форма
  •         твърдо дъно и страни
  •         анатомичен гръб
  •         регулируема каишка за гърдите, която позволява оптимално добро разпределение на тежестта
  •         подвижна алуминиева рамка за допълнителна стабилност и правилна циркулация на въздуха
  •         широки, дебели, регулируеми презрамки
  •         комфорт и безопасност

Раницата се допълва от множество светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата при всякакви метеорологични условия, пластмасова дръжка за носене в ръка и допълнителна дръжка за закачване. Дъното на чантата е изработено от специален материал (TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин), оборудвана е с пластмасови крачета и долните ръбове на чантата са допълнително подсилени. Краищата на презрамките са с магнитно прихващане.

  • Размери на раницата:    37 x 19 x 28 cm
  • Материал: 100% полиестер
  • Капацитет: 7.00кг

TOPGAL е компания от Чешката република, основана през 1993 г. Специализират в производството на ученически раници с оригинален и универсален дизайн. Компанията регистрира динамично развитие и работи на европейския пазар. Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Свежият дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са фактори оценени от потребителите. Анатомично оформени гърбове, регулируеми и достатъчно широки, подплатени презрамки – това са основните неща, на които се акцентира наред с добрата организация и многото отделения на раниците TOPGAL. Всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин). Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение