Topgal ергономична раница Unicorn

Марка:TOPGAL

Код на продукт:CHI 843

Цена: 119.90лв.
Количество:

Анатомична раница с размери, подходящи за първи клас с две отделения и голям преден джоб. Раницата е подходяща за момичета от първи до 3 клас. Двете големи отделения побират всички необходими учебници и помагала. Най-удачно е по-тежките учебници да бъдат съхранявани в задното отделение, най-близо до гърба за правилно разпределение на тежестта. Едното отделение има вътрешен джоб с цип за дребни предмети като мобилен телефон, портмоне и др. Допълнителният преден джоб е подходящ за съхранение на кутия за храна, ключове, несесер и др. Презрамките са широки и меки, регулират се както в долната част, така и в горната част. Наред с това регулируемата каишка за гърдите, допринася за правилното разпределение на тежестта, така че детето да не се изгърбва. Ергономично оформеният гръб е изработен от специална пяна с висококачествено текстилно покритие, което прави раницата изключително лека без това да е за сметка на качеството.

 •         ергономична форма
 •         регулируема каишка за гърдите
 •         анатомичен гръб
 •         регулируеми презрамки както в горната, така и в долната част
 •         Магнитно захващане на висящите краища на презрамките
 •         комфорт и безопасност

От едната страна на раницата има скрит, еластичен джоб за бутилка, а от другата има специални ремъци за закачване на торба за спорт или др. Раницата се допълва от множество светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата при всякакви метеорологични условия, пластмасова дръжка за носене в ръка и допълнителна малка дръжка за закачване на чина, на пейка, закачалка и т.н.. Дъното на чантата е изработено от специален материал ( TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин ), оборудвана е с пластмасови крачета и долните ръбове на чантата са допълнително подсилени.

 • Размери на раницата:   39 x 19 x 29 см
 • Материал: 100% полиестер
 • Тегло на раницата:0.900 гр.
 • Капацитет: 7 кг.
 • Подходяща за момичета от 1 до 3 кл.

TOPGAL е компания от Чешката република, основана през 1993 г. Специализират в производството на ученически раници с оригинален и универсален дизайн. Компанията регистрира динамично развитие и работи на европейския пазар. Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Свежият дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са фактори оценени от потребителите.
Анатомично оформени, анатомични гърбове, регулируеми и достатъчно широки, подплатени презрамки – това са основните неща, на които се акцентира наред с добрата организация и многото отделения на раниците TOPGAL.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също