Topgal Анатомична раница Street HIT

Марка:TOPGAL

Код на продукт:HIT 834E

Цена: 119.90лв.
Количество:

Анатомична раница от колекция Street Hit на Topgal с две отделения и допълнителни предни джобове, подходяща както за училище, така и за туризъм или спорт. Задното отделение е по-тясно с допълнителен неопренов джоб за лаптоп (макс. 16 ") и джоб с цип за дребни предмети и документи. Предното отделение е с по-голям обем и предлага допълнително пространство за съхранение на различни учебници и помагала. На лицевата страна на раницата има и два по-малки джоба предназначени за несесер, кутия за храна или други дребни вещи. Раницата разполага и с два странични джоба, единият с цип, а другия еластичен за бутилка. Той спокойно да побира 1.5 литрова бутилка вода, която се фиксира допълнително, посредством каишка. Раницата се допълва от множество светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност при всякакви метеорологични условия и пластмасова дръжка за носене в ръка.

Дъното на чантата е изработена от твърд материал ( TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин ).

  •  Ергономично оформен гръб
  •  Подвижна алуминиева рамка
  •  Подплатени и регулируеми презрамки
  •  Допълнително закопчаване на гърдите
  •  Материал: 100% полиестер

Размери: 45 x 23 x 32 cm

TOPGAL е компания от Чешката република, основана през 1993 г. Специализират в производството на ученически раници
с оригинален и универсален дизайн. Компанията регистрира динамично развитие и работи на европейския пазар.
Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Свежият дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са фактори оценени от потребителите.
Анатомично оформени, анатомични гърбове, регулируеми и достатъчно широки, подплатени презрамки – това са основните неща, на които се акцентира наред с добрата организация и многото отделения на раниците TOPGAL.