Topgal Анатомична раница cobra

Марка:TOPGAL

Код на продукт:CHI 872

Цена: 119.90лв.
Количество:

Ортопедична, ученическа раница с две основни отделения и голям преден джоб. Предното отделение е по-широко и има допълнителен вътрешен джоб с цип за дребни предмети, а задното е с по-малък обем, подходящо за най-тежките учебници, така, че основната тежест да е максимално близо до гърба. Това е изключително важно условие за правилното разпределение на тежестта. Раницата има и вътрешен джоб с цип за дребни предмети, мобилен телефон или портмоне. Осигурява достатъчно място за съхранение на всички учебници и помагала, както и пространство за несесер и кутия за храна в предния джоб. Предния джоб има и ключодържател и е подходящ за съхранение на несесер, кутия за храна и други дребни предмети. Така ще поберете в раницата всичко необходимо и то ще бъде максимално добре организирано.

  •         ергономична форма
  •         регулируема каишка за гърдите
  •         подвижна, ортопедична, алуминиева рамка
  •         двустранно регулируеми, ергономични презрамки
  •         магнитно захващане на краищата на презрамките
  •         анатомичен гръб
  •         подходяща за  деца от 1 до 5 клас

От едната страна на раницата има скрит, еластичен джоб за бутилка. Освен това има и ремъци за закачване на спортна торба. В задната част на раницата има подвижна алуминиева рамка, която служи за допълнителна стабилност и може да се вади по желание. Раницата се допълва от множество светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата при всякакви метеорологични условия и пластмасова дръжка за носене в ръка. Дъното на чантата е изработена от твърд материал ( TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин ), оборудвана е с пластмасови крачета и долните ръбове на чантата са допълнително подсилени.
Размери на раницата:    41 x 22 x 30 cm
Материал: 100% полиестер
Тегло: 0.980 кг. (без аксесоари)
Капацитет: 7.00кг

TOPGAL е компания от Чешката република, основана през 1993 г. Специализират в производството на ученически раници с оригинален и универсален дизайн. Компанията регистрира динамично развитие и работи на европейския пазар. Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Свежият дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са фактори оценени от потребителите.
Анатомично оформени, анатомични гърбове, регулируеми и достатъчно широки, подплатени презрамки – това са основните неща, на които се акцентира наред с добрата организация и многото отделения на раниците TOPGAL.