Производител: svoora
Модел: 12520
Наличност: В наличност
48.00 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Срок на доставка: 2-3 работни дни

Магнитна игра - пъзел Svoordines in a Can, която развива логическото мислене, уменията за решаване на проблеми, изостря концентрацията и пространственото възприятие. Сардини/"свордини" в консерва е поредното попълнение - призьор в колекцията на SVOORA. Могат ли всички тези вкусни, цветни сардини да се поберат в консервата? Отворете карта с предизвикателство и се опитайте да бъдете първият, който ще нареди пъзела, поставяйки на правилната позиция изобразените елементи на вашата дъска, попълвайки всички празни места! Дъските и фигурите Svoordines са магнитни, за да подобрят изживяването при игра.

Играта включва 4 магнитни дъски за 4 играчи, 4 магнитни комплекта рибки Svoordines и 130 карти - пъзел с техните решения.
Виж упътването ТУК
Играчи: 1 до 4
Възраст 4+
Материал: хартия, магнити
Размер 25 × 18 × 4,5 см

Играчките с марка Svoora са проектирани да отговарят на най-високите изисквания за безопасност, отговарят на европейския стандарт EN71 за безопасност и носят знака за сертификат CE. Висококачествени, увлекателни, креативни подаръци и играчки, имащи за цел да направят децата по-активни и по-щастливи, за здрава връзка дете-родител и за малко по-вдъхновяващ, цветен и забавен свят !

Възраст
6 - 12 години
12 - 99 години
Пол
Момче
Момиче

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!