Производител: svoora
Модел: 14006
Наличност: В наличност
19.90 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Срок на доставка: 2-3 работни дни

Създайте своя собствена музика с дървената флейта на Svoora Toys! Това е идеалният начин да развиете слухови и фини двигателни умения, докато се забавлявате.
Възраст 3+
Размер 32 × 3 × 3 см

Предлага се в 2 цвята. Цената е за 1 бр., а доставката според налчностите.

Играчките с марка Svoora са проектирани да отговарят на най-високите изисквания за безопасност, отговарят на европейския стандарт EN71 за безопасност и носят знака за сертификат CE. Висококачествени, увлекателни, креативни подаръци и играчки, имащи за цел да направят децата по-активни и по-щастливи, за здрава връзка дете-родител и за малко по-вдъхновяващ, цветен и забавен свят! Играта е най-добрата форма на учене, като начин за общуване с другите и като чудесна възможност за умствено, психологическо и социално израстване. Това е водещото в създаването на подаръци, предмети за декорация и играчки с марката SVOORA, които ще помогнат на децата да учат по забавен начин, да развият своята креативност и въображение, да култивират естественото си любопитство и страст към изследване, да взаимодействат с другите, изграждайки здрави връзки и придобивайки полезни умения за живота си.

Качествени продукти с гениален дизайн, иновативни идеи, безопасни материали, устойчиви и екологични образователни продукти с отлично съотношение цена-качество.

Възраст
3 - 6 години
6 - 12 години
Пол
Момче
Момиче

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!