SmartGames логическа игра романтично предизвикателство

Марка:SmartGames

Код на продукт:SG011

Цена: 49.90лв.
Количество:

Логиката ще ви отведе от точка А до точка Б, а въображениетонавсякъде... Предизвикателството на белгийската фирма Smart games под формата на различни логически игри и конструктори наистина ще ви впечатли. Всяка игра има различни степени на трудност, според възрастта на детето.

Безброй предизвикателства и решения ... но ще можете ли  да се справите?

Игрите Smartgames предоставят комплексни възможности за ранно дестко развитие чрез игра. Подпомагат развитието на фината моторика, координация между ръце и очи, логическо мислене, разпознаване на цветовете, разпознаване на формите в 2D и 3D проекция, умението на децата да играят заедно с други деца, да броят, развиват тяхната фантазия, креативност и пространствено мислене.

Едно романтично предизвикателство за всички умници!

Помогнете на рицарят Камелот да стигне до своята принцеса, като построите път, използвайки кубчета, кули и стълби. 48 предизвикателства, които ще са чудесен начин да развиете пространствената динамика и логика на Вашето малко дете.

Комплекта съдържа: дървени кубчета - основа на замъка, 4 кули, 3 стълби, 1 мост, две фигурки и книжка с 48 задачи и решения с различна степен на трудност. Изтеглете упътването от тук.

 Възраст: 3-9 год.

48 предизвикателства


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също