Sentosphère Направи си кристални свещи

Марка:SentoSphere

Код на продукт:236

Цена: 57.00лв.
Количество:

Комплект за изработване на свещи с гарантиран резултат за цвят, външен вид и аромат.

Съдържание : 500мл  "кристален'' гел за свещи, 2 парфюма, 3 оцветителя, 6 фитила за свещи, дълги по 10 см, парафин, 1 пакетче звездички,  1 калъп с 2 формички, 1 стъклени чаша, 5 бр. пипети и упътване.

За деца: над 8 години

Размер на опаковката: 34см х 28см х 4,5см

Нещо повече от игри, уникално сетивно преживяване!
Френската компания Sentosphère е създадена от Véronique Debroise. Нейната страст към парфюмите я подтиква да пътува по света и да пише книги, посветени на ароматите и да създаде първите обонятелни игри. Тя осъзнава, че допир, вкус, зрение и слух са пренебрегвани от западното образование.
Затова тя разработва специфични продукти, които да събудят всичките пет сетива. През последните години, научноизследователските комплекти са нова тенденция! Те ви позволяват да направите спа продукти, шампоани, сапуни и дори козметични кремове! За 25 години, Véronique Debroise е създала над 40 вида продукти, повече от 10, от които са носители на различни награди на гейм индустрията както във Франция, така и извън нейните предели.
За да се гарантира висок качествен контрол игрите Sentosphère са изработени във Франция. Фабриката има специфични знания и ноу-хау, за да предложим най-доброто съотношение между цена и качество.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също