Sentosphère Направи си гривни за момчета

Марка:SentoSphere

Код на продукт:835

Цена: 33.00лв.
Количество:

Направи си страхотни кожени гривни за теб и твоите приятели. С комплекта на Sentosphere  можеш да направиш страхотни гривни за приятелство специално създадени за момчета. На разположение имаш 2 вида лента еко кожа - лъскава и матова, няколко цвята шнурове и различни мъниста.

Бъди различен с гривните направени от теб самия.

Възраст: +8
Размер на опаковката: 25 x 20 x 4 см.

Нещо повече от игри, уникално сетивно преживяване!
Френската компания Sentosphère е създадена от Véronique Debroise. Нейната страст към парфюмите я подтиква да пътува по света и да пише книги, посветени на ароматите и да създаде първите обонятелни игри. Тя осъзнава, че допир, вкус, зрение и слух са пренебрегвани от западното образование.
Затова тя разработва специфични продукти, които да събудят всичките пет сетива. През последните години, научноизследователските комплекти са нова тенденция! Те ви позволяват да направите спа продукти, шампоани, сапуни и дори козметични кремове! За 25 години, Véronique Debroise е създала над 40 вида продукти, повече от 10, от които са носители на различни награди на гейм индустрията както във Франция, така и извън нейните предели.
За да се гарантира висок качествен контрол игрите Sentosphère са изработени във Франция. Фабриката има специфични знания и ноу-хау, за да предложим най-доброто съотношение между цена и качество.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също