Sentosphère мозайка за декорация Opaque - балони

Марка:SentoSphere

Код на продукт:955

Цена: 26.00лв.
Количество:

Имате артистично дете вкъщи? Подарете му мозайка Art Crystal на френска фирма Sentosphere. Тази изключителна мозайка позволява направата на различни фигури върху стъкло или всякакви стъклени повърхности. Може да се местят от едно място на друго, без след това да остават следи от лепило по повърхността.

Комплектът съдържа: 18 разноцветни листа самозалепваща мозайка, 4 илюстрирани табла, книжка с упътване

Размер на опаковката: 33,5 x 25.5 x 3см

Нещо повече от игри, уникално сетивно преживяване!
Френската компания Sentosphère е създадена от Véronique Debroise. Нейната страст към парфюмите я подтиква да пътува по света и да пише книги, посветени на ароматите и да създаде първите обонятелни игри. Тя осъзнава, че допир, вкус, зрение и слух са пренебрегвани от западното образование.
Затова тя разработва специфични продукти, които да събудят всичките пет сетива. През последните години, научноизследователските комплекти са нова тенденция! Те ви позволяват да направите спа продукти, шампоани, сапуни и дори козметични кремове! За 25 години, Véronique Debroise е създала над 40 вида продукти, повече от 10, от които са носители на различни награди на гейм индустрията както във Франция, така и извън нейните предели.
За да се гарантира висок качествен контрол игрите Sentosphère са изработени във Франция. Фабриката има специфични знания и ноу-хау, за да предложим най-доброто съотношение между цена и качество.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също