Sentosphère Комплект картини от велур

Марка:SentoSphere

Код на продукт:2060

Цена: 18.00лв.
Количество:

Направи красиви картини с велур и разкажи вълнуваща история по тях.
Лесна техника позволяваща и на най-малките да изработят красиви картини с велур. Всяка картина може да разкаже забавна и интересна история. Изисква се само въображение и сръчност. Комплектът съдържа 6 велурени листа в различни цветове, 2 картини предварително изрязани и с нанесено лепило и книжка стъпка по стъпка.

Размер на опаковката:20.8 x 28 x 1.8см

Серията Art & Creation на френската фирма SentoSphere развива детското въображение, насочва децата към творчески занимания и възпитава вкус към красивото.

Нещо повече от игри, уникално сетивно преживяване!
Френската компания Sentosphère е създадена от Véronique Debroise. Нейната страст към парфюмите я подтиква да пътува по света и да пише книги, посветени на ароматите и да създаде първите обонятелни игри. Тя осъзнава, че допир, вкус, зрение и слух са пренебрегвани от западното образование.
Затова тя разработва специфични продукти, които да събудят всичките пет сетива. През последните години, научноизследователските комплекти са нова тенденция! Те ви позволяват да направите спа продукти, шампоани, сапуни и дори козметични кремове! За 25 години, Véronique Debroise е създала над 40 вида продукти, повече от 10, от които са носители на различни награди на гейм индустрията както във Франция, така и извън нейните предели.
За да се гарантира висок качествен контрол игрите Sentosphère са изработени във Франция. Фабриката има специфични знания и ноу-хау, за да предложим най-доброто съотношение между цена и качество.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също