Производител: Santoro London
Модел: 815GJ04
Наличност: В наличност
28.90 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Таен дневник с ключ - възхитителното произведение на Bubble Fairy в богата цветова палитра от пурпурно, индиго и тъмно синьо. Страниците са с отпечатани деликатни детайли като звезди и пеперуди, а катинарчето е с формата на сърце.
Идеален за запалените писатели и мечтатели, това е най-сладкото място за разгръщане на креативността!!

• Приблизителни Размери: 20.5 x 14 x 2см.

Може да комбинирате и с други продукти от серията Bubble Fairy

Историята на Santoro започва в малко, закътано студио в близост до емблематичната улица Carnaby Street в Лондон, с двама души и една голяма идея. Не след дълго надрасват малкото си студио и имат нужда от пространство, за да разширят хоризонтите си. Към момента продуктите на Santoro могат да се намерят в някои от най-престижните магазини, бутици и заведения в света като MoMA в New York, Harrods, Victoria and Albert Museum, Liberty's, Selfridges, Galleries La Fayette. El Cortes Ingles, Sogo, Seibu, Mitsukoshi, United Colours of Benetton, FAO Schwartz, Hamleys, Rinascente and Sach's 5th Avenue - списъкът продължава.
През 2010 Santoro стартира красивата колекция Gorjuss с огромен успех. Тази зашеметяваща гама от произведения на изкуството завладява сърцата и въображението на хората. Постоянно разширяващата се колекция в момента включва над 800 продукта и се предлага в повече от 55 страни по света.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Етикети: Santoro, дневник, Gorjuss