Производител: Santoro London
Модел: 602GJ07
Наличност: Изчерпан
31.90 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Очарователен канцеларски комплект от серията Gorjuss My Gift To You на Santoro London. Комплектът включва ученически органайзер / тетрадка с дебели корици с вътрешен джоб за бележки, стикери и др., с цветни титулни страници и ластичен държач с молив, химикалка, голяма гума и дървена линийка.

Размер: 16 см ширина 20 см и дебелина 3 см.

Историята на Santoro започва в малко, закътано студио в близост до емблематичната улица Carnaby Street в Лондон, с двама души и една голяма идея. Не след дълго надрасват малкото си студио и имат нужда от пространство, за да разширят хоризонтите си. Към момента продуктите на Santoro могат да се намерят в някои от най-престижните магазини, бутици и заведения в света като MoMA в New York, Harrods, Victoria and Albert Museum, Liberty's, Selfridges, Galleries La Fayette. El Cortes Ingles, Sogo, Seibu, Mitsukoshi, United Colours of Benetton, FAO Schwartz, Hamleys, Rinascente and Sach's 5th Avenue - списъкът продължава.
През 2010 Santoro стартира красивата колекция Gorjuss с огромен успех. Тази зашеметяваща гама от произведения на изкуството завладява сърцата и въображението на хората. Постоянно разширяващата се колекция в момента включва над 800 продукта и се предлага в повече от 55 страни по света.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение