Primary Science настолна станция с лупа

Марка:Learning Resources

Код на продукт:765023012637

Цена: 35.90лв.
Количество:
Тагове: настолна, лупа

Всяко дете се ражда с вродено любопитство, което го тласка към изследване на света около него. Learning Resources се ангажира с насърчаването в ранен етап на любов към науката, която помага на детето да стане учещ цял живот. Продуктите от линията Primary Science помагат на децата да се научат да правят наблюдения, да събират информация и да правят заключения. Специално проектирани за малки ръце и големи умове, тези продукти са лесни за употреба и лесни за почистване, като предоставят на децата свободата да изследват.

Влезте във вълнуващият свят на науката с тази дървена, настолна научна станция, която е достатъчно здрава, за дългогодишна употреба.

Увеличение х4, 3 подвижни крака за бързо и удобно съхранение.

Размери: 28 х 25 х 6 см.

Подходящо за деца 3+

 

Learning Resources® е водещ производител на иновативни, образователни, приложни, а не теоретични продукти с подкрепата на учители и родителите и обичани от децата. Висококачествените им продукти се продават в повече от 80 страни и обслужват деца и техните семейства, в предучилищна възраст, детска градина, начално и средно училищно образование. Сред запазените марки на компанията са: Pretend & Play®, Smart Snacks®, New Sprouts™, Gears! Gears! Gears!®, Primary Science, now!Board™, simple technology, Hands-On Standards® publications, Rainbow Fractions® и Reading Rods® Целта на компанията е да подкрепя учителите и родителите, като предоставя уникални, висококачествени, образователни инструменти, които подобряват знанията и уменията и осигуряват приятни емоции в процеса на учене. Разнообразните продукти включват играчки и материали, които изграждат фундаментални умения във всички области чрез проучване, въображение и забавление, разработени от топ преподаватели и с множество награди.

 

 

 


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също