Производител: plan toys
Модел: 8904
Наличност: В наличност
65.50 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Срок на доставка: 2-3 работни дни

Детска творческа игра за разказване на истории с дървени зарчета с картинки от PlanToys. Подходяща е за цялото семейство, стимулира въображението и усъвършенства уменията за общуване. Изостря творческото мислене, социалните умения и създава време за сближаване с приятелите и семейството.

Играчите се редуват да хвърлят заровете и целта е да съчинят истории, които съответстват на изображенията върху тях. Комбинирайте заровете с блокчета, които изобразяват образи на предмети и природа, за да подсилите историята. Хвърляйте заровете и избирайте предмети, за да изберете подсказки за вашата история.

Съдържание:
    9 зарчета, които изобразяват различни действия
    5 предмета, с които да подсилите вашата история
    платнена торбичка за съхранение

Възраст: 3 + г
Материал: PlanWood™
Размер на опаковката: 18,8 х 5,69 х 18,8см


PlanToys® създават играчки, които вдъхновяват детското въображение като едновременно стимулират физическото и умствено развитие. Компанията използва в производството си материали, които са щадящи околната среда. Носители са на множество международни и местни престижни награди, включително Reddot Design Award,  German Design Prize и Best Toy of the Year (Parenting Magazine) и много други. Това признание в бранша показва тяхната отдаденост за създаването на наистина уникални играчки от най-висок клас. PlanToys е от компаниите силно ангажирани с опазването на околната среда. Производствените процеси са обвързани с намаляване на отпадъците и икономия на енергия. Използват повторно материалите и въвеждат новаторски методи за рециклиране на хартия и други продукти.

Възраст
3 - 6 години
6 - 12 години
12 - 99 години
Пол
Момче
Момиче

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!