Производител: plan toys
Модел: 5399
Наличност: В наличност
66.50 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Срок на доставка: 2-3 работни дни

Детската мозайка или Creative peg board е познатата ни от детството игра с пегове/пинчета, които се подреждат в отвори на плоскост, образувайки различни образи. Следвайте стъпките и създайте свой собствен шедьовър с пинчета върху тази интересна дъска.
Комплектът включва дървена дъска, 3 двустранни карти с 6 различни картинки и 50 разноцветни пинчета в два различни размера.
възраст: 3+
размер: 17,5 x 17,5 x 15см
материал: дърво, хартия, стърготини от каучуково дърво

PlanToys® създават играчки, които вдъхновяват детското въображение като едновременно стимулират физическото и умствено развитие. Компанията използва в производството си материали, които са щадящи околната среда. Носители са на множество международни и местни престижни награди, включително Reddot Design Award,  German Design Prize и Best Toy of the Year (Parenting Magazine) и много други. Това признание в бранша показва тяхната отдаденост за създаването на наистина уникални играчки от най-висок клас. PlanToys е от компаниите силно ангажирани с опазването на околната среда. Производствените процеси са обвързани с намаляване на отпадъците и икономия на енергия. Използват повторно материалите и въвеждат новаторски методи за рециклиране на хартия и други продукти.

Възраст
3 - 6 години
Пол
Момче
Момиче

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!