Petitcollin кукла Бриджит серия Finouche

Марка:Vilac

Код на продукт:641808

Възможни опции

* Цвят:

Цена: 214.00лв.
Количество:
Тагове: Vilac, Petitcollin, Кукла

Тялото на куклите е от полиетилен, главата е от мек винил, облечени са в красиви дрехи от висококачествени материи, имат обувки и различни аксесоари. Косата позволява ресане и прически, очите са сини или тъмни според модела. Куклата Бриджит обича да играе с приятелки и навсякъде е с нейната любима кукла. Куклите от серията Finouche са по дизайн на известната дизайнерка  Silvia Natterer и са с ръчно рисувани очи.
Куклите са опаковани в красиви подаръчни кутии.

Размер на куклата: 48 см

Създадена през 1911 година, в планинските райони, в горите на Юра, компанията разработва и произвежда играчки за деца. От едно единствено буково клонче, обработено, полирано и лакирано започва историята на прекрасните играчки Vilac. Играчки, които 50 години по-късно, намерени случайно на тавана предизвикват умиление, изпълват с носталгия и напомнят за щастието от това, което си обичал толкова много, когато си бил дете.

Френската марка Petitcollin (Vilac) е от водещите производители на кукли в Европа. Завода се намира на границата с Люксембург, където се произвеждат кукли от 1860 година до днес с много вложен ръчен труд.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също