Petitcollin кукла бебе Ник

Марка:Vilac

Код на продукт:673504

Възможни опции

* Цвят:

Цена: 164.00лв.
Количество:
Тагове: Vilac, Petitcollin, Кукла

Tова сладко бебе ще бъде идеалния подарък за Вашето дете. Изработена от френската фирма Petitcollin с размер 35 см. Красивото му лице от винил, деликатно ароматизирано ще успокоява и очарова. Куклата е с дрешки и има одеяло, кутията на куклата става за легло на бебето. Бебето Ник е по дизайн на френската дизайнерка Silvia Natterer и е с ръчно рисувани очи.

Възраст: +3
Размер на куклата: 35 см.

Създадена през 1911 година, в планинските райони, в горите на Юра, компанията разработва и произвежда играчки за деца. От едно единствено буково клонче, обработено, полирано и лакирано започва историята на прекрасните играчки Vilac. Играчки, които 50 години по-късно, намерени случайно на тавана предизвикват умиление, изпълват с носталгия и напомнят за щастието от това, което си обичал толкова много, когато си бил дете.

Френската марка Petitcollin (Vilac) е от водещите производители на кукли в Европа. Завода се намира на границата с Люксембург, където се произвеждат кукли от 1860 година до днес с много вложен ръчен труд. Серията кукли Marie Francoise е най-високият клас.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също