Производител: Peaceable Kingdom
Модел: GMC7
Наличност: Изчерпан
35.90 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Награди:

  • 2015 PAL Award
  • 2015 Parents' Choice Silver
  • 2015 NAPPA Gold Award
  • 2015 Oppenheim Gold Award

Помогнете на динозаврите да избягат на отдалечен остров и да се спасят преди да е изригнал вулканът! Динозаврите се придвижват според показанията на зарчето. След като придвижите фигурата си обърнете произволен жетон от игралното поле. Ако символът отдолу е T-rex, играчът се връща на стартова позиция. Ако обърнете динозавър от същият вид в характерното му местообитание, то вашият динозавър отива директно на спасителния остров. Ако динозавърът е същият, но не е в собственото си местообитание, отново връщате жетона. Ако символът е друг, просто го връщате обратно с лице надолу. Един от символите на зарчето е вулкан. Ако играч хвърли този символ в средата на игралното поле се поставя парче от 3D пъзел-вулкан. Ако сглобите вулканът преди всичките 3 динозавъра да са избягали на острова, играта свършва.

Играта е кооперативна, развива умения като памет, броене, търпение, стратегическо мислене и разбира се работа в екип.

В екипните игри всички играят заедно и се забавляват. Играчите си сътрудничат, помагат си и играят като екип срещу играта, а не един срещу друг. Игрите за коопериране насърчават повече играта, отколкото състезанието и конкуренцията. Изграждането на доверие един към друг, приобщаването и умението да споделяш са качества, които разработчиците на игри в Peaceable Kingdom смятат за изключително важни.

В комплекта са включени 16 табла (различни помещения в замъка), 27 жетона с изображения на животни, 3 жетона с мемо чудовища.

Играчи: 2-4

Възраст: 4г.+

Размери: 32х23х5 см.

Peaceable Kingdom са автори на игри - носителки на награди, които насърчават играта в екип и възпитават добро отношение към околните, защото децата, пренасят поведението по време на игра  в реалния живот. Всички продукти с марката Peaceable Kingdom са създадени с много любов и вяра в един по-добър свят, благодарение на нашите деца, чиято доброта и смелост е част от тяхната ДНК. Американската компния разработва асортимента си, влагайки идеите си за взаимност, честност и време прекарано заедно в семейството, с приятели и работата в екип. Водят социално отговорна политика с грижа за Планетата. В голямата си част, продуктите са 100% зелени, което означава, че те са отпечатани със соеви мастила, използват пластмаси на основата на царевица и са направени със сертифицирана хартия и дървесина Forest Stewardship Council. Малкото партньори, които имат също споделят ангажимента за опазване на околната среда. Поддържат не само акредитация по ISO 9001 и ISO 14001 за стандарти за качество и производителност, но и SA 8000 за световни стандарти за социална отчетност и сертификат Forest Stewardship Council Chain-of-Custody (FSC COC).

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!