MINECRAFT Раница с едно отделение

Марка:Mojang AB

Код на продукт:5055910322068

Цена: 94.80лв.
Количество:
Тагове: MINECRAFT, Раница

Раницата е с едно основно отделение, разделено с дебела текстилна преграда, на която ще намерите допълнителен джоб. Така ще можете да организирате пособията необходими за училище. Меки, комфортни, регулируеми презрамки. Принтбарове на двете презрамки. Страничен текстилен джоб с тематични принтове от едната страна и мрежест джоб от другата, подходящ за бутилка. Удобен допълнителен джоб с цип на лицевата страна с вътрешен органайзер за дребни вещи и аксесоари, плюс допълнителен, вътрешен джоб с цип. Раницата има и допълнителни катарами отпред, подходящи за закачване на допълнителни аксесоари, което я прави подходяща и за туризъ или ежедневно ползване.

Тази раница е идеална за млади приключенци и ще превърне ходенето на училище в също толкова приятно, колкото и самата игра.

Подходяща за деца над 5 години.

Размерите:  44 см, х 31 см х 14 см, тегло 400 грама

Mojang AB е гейм студио, базирано в Стокхолм, Швеция. Компанията е снована през 2009 г. от Маркус “Notch” Persson. Той е и създател на най-продаваната игра до момента - Minecraft, както и лиценза за продукти с тази марка.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също