Производител: Lelin Toys
Модел: L10213
Наличност: В наличност
21.90 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Десет различни по големина и цвят кубчета, всяко едно с изображение на животно, от които ще научите също къде живеят те и какво обичат да похапват. На една от страните на кубчетата децата ще имат възможност да се упражнят да броят от 1 до 10. Могат също да построят кула с височина 106 см. Всички кубчета могат да бъдат прибрани едно в друго.

Играчкaта развива фините двигателни умения, наблюдателността и въображението на вашето дете. В процеса на игра то ще са запознае с животните, ще подрежда пъзел, ще се опита да брои и ще научи цифрите от 1-10.

Комплектът се състои от: 10 части.
Тегло: 1.020 кг.
Размер на опаковката: 15 х 15 x 15 см.
Материал: картон

Lelin toys предлага пълна гама от качествени дървени играчки, които са изключително популярни сред децата. Марката е създадена през 2004 г. в Нингбо. Дървените играчки на Lelin са образователни, красиви и стимулират фантазията и любопитството на децата. Красивите дизайни имат висока стойност на игра и голяма атракция за децата. Продуктите са изработени с голяма презизност и точност до най-малките детайли. Техният силен дизайнерски екип създава концептуални играчки, за да отговори на непрекъснатите изисквания на своите клиенти в световен мащаб. Наред с производството, дизайна, качеството и безопасността са основните условия. Всеки продукт се тества в акредитирана лаборатория и има протокол от изпитване. Играчките отговарят на всички международните стандарти за безопасност и са изработени от възобновяеми източници, боядисани с  нетоксични бои и лакове. Lelin доставя пълна гама от качествени дървени играчки в международен мащаб.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Етикети: Lelin Toys, кубчета