Lelin Toys Детска дървена кухня Малкият готвач

Марка:Lelin Toys

Код на продукт:L40191

Цена: 159.90лв.
Количество:
Тагове: Lelin Toys, кухня

Всяко малко момиченце мечтае да готви като мама. Тази детска кухня ще бъде прекрасен подарък за всички деца, които любопитно надзъртат какво се случва в кухнята. Кухнята "Малкият готвач" на Lelin toys е подходяща и за момичета, и за момчета. Тя има фурна, микровълнова фурна, шкафче и мивка.

Малчуганите най-после ще могат да играят на воля с фурната, да въртят всички копчета и да приготвят каквато храна пожелаят.

Комплектът включва:

  •     прозрачна отваряема фурна;
  •     микровълнова печка;
  •     два котлона;
  •     купа за мивка,
  •     четири движещи се копчета;
  •     малко шкафче.

Материал: дърво, метал

Размери на играчката: 59.5 x 29.5 x 92 см

Подходяща е за деца над 3 години.

Lelin toys предлага пълна гама от качествени дървени играчки, които са изключително популярни сред децата. Марката е създадена през 2004 г. в Нингбо. Дървените играчки на Lelin са образователни, красиви и стимулират фантазията и любопитството на децата. Красивите дизайни имат висока стойност на игра и голяма атракция за децата. Продуктите са изработени с голяма презизност и точност до най-малките детайли. Техният силен дизайнерски екип създава концептуални играчки, за да отговори на непрекъснатите изисквания на своите клиенти в световен мащаб. Наред с производството, дизайна, качеството и безопасността са основните условия. Всеки продукт се тества в акредитирана лаборатория и има протокол от изпитване. Играчките отговарят на всички международните стандарти за безопасност и са изработени от възобновяеми източници, боядисани с  нетоксични бои и лакове. Lelin доставя пълна гама от качествени дървени играчки в международен мащаб.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също