Условия за ползване

Условията, при които можете да използвате онлайн магазин Елфите (www.detski-igrachki.com) са посочени по-долу. Те рамкират минимални изисквания. Използването се подчинява на общите разпоредби на закона. Използвайки уеб сайта се съгласявате с тях и приемате споразумение, което се сключва между Вас и фирма ВМД ОФИС КОНСУЛТ ООД, с адрес на управление гр. София, ул. Тунджа 18, ЕИК: 130960053

При ползване на услугите, предлагани от ВМД ОФИС КОНСУЛТ ООД Вие изразявате съгласие, че използването на услугите, предлагани в сайта, е на Ваша отговорност. ВМД ОФИС КОНСУЛТ ООД не носи отговорност за информацията, услугите и гаранциите, дадени от производителите на продукти или услуги. Ние полагаме усилия да поддържаме максимално точна информацията на сайта, но не гарантираме липсата на технически грешки.

Всички цени на стоки са с включен ДДС. ВМД ОФИС КОНСУЛТ ООД запазва правото си да променя цените на предлаганите в сайта продукти, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Всеки клиент на интернет магазина се задължава да заплати цената, актуална по време на сключване на споразумението, съгласно настоящите общи условия.

Телефони за контакт с фирмата: 0898777375, 0898777780

!!! Телефоните са за връзка с фирмата. За всякакви въпроси, свързани с продуктите и услугите, които предлагаме, моля да ползвате останалите форми за контакт!