Началото на малкият ни семеен бизнес е поставено в далечната 1995 година, с отварянето на първата книжарница, а малко след това и щанд на популярната по онова време книжна борса София Прес. Основната дейност в началото е търговия на едро и дребно с канцеларски материали. Със стартирането на нашия онлайн магазин през 2007 година асортимента се увеличава и концепцията повече се доближава до т.н. „Books & Toys“.

В момента ВМД ОФИС КОНСУЛТ ООД е официален представител за България на най-продаваните ученически раници в Чешката република – TOPGAL. Фирмата е дистрибутор на английските компании Keycraft, House of Marbles, Robert Frederick, унгарската MARBUSHKA и белгийската Egmont toys. С изключително успешният си бранд GOGOPO, Keycraft печели сърцата на учениците и награди от най-големите търговски изложения. House of Marbles пък се наложиха на пазара на играчки с емблематичните си стъклени топчета и винтидж игри. Дървени и креативни играчки с ретро и винтидж дизайн са фокуса и на Egmont toys, а една от най-разпознаваемите серии продукти на Robert Frederick е тази с емблематичното зайче Питър на Биатрикс Потър.

Отскоро функционира и новият ни онлайн магазин topgal.bg.

Ако искате да се запознаете с нашите марки или сте търговец и имате желание да работим заедно - вижте knizharnitsa-elfite.com

Асортимента е внимателно подбран, с акцент върху дървените играчки, креативни и образователни игри, качествени ученически стоки и подбрани заглавия, предимно за деца. Определено имаме афинитет към класическите, ретро играчки, винтидж продукти и имаме собствена, уникална визия и философия. Вярваме, че децата ни заслужават наистина стойностни и истински неща, а ние като родители сме длъжни да възпитаваме у тях усет за красивото и уважение към истински ценното.
Нашата мисия е да се опитаме да Ви помогнем в това начинание като се стремим да Ви предложим качествени продукти, в които намираме смисъл и идея.