онлайн магазини от 3DWebDesign
media

Дългите летни ваканции бързо наближават, така че нека насърчим нашите деца да оставят игровите конзоли и телефоните, да изключат телевизора и да излязат навън да се забавляват!

Има толкова много за правене...  Играта на открито може да се случва по много различни начини, дори в градината пред блока. Освен, че могат да помогнат с озеленяването, градинарството на село, децата биха могли да изследват дивата природа или да си спретнат собствени приключенски бърлоги и тайни скривалища.
Някои от нещата, за които си спомняме с умиление са игрите, които играехме ние като деца. Скачахме на ластик или на въже, играехме на дама и на топчета, стреляхме с прашки и фунийки... Тичахме наоколо с приятели или карахме колело без да ни е грижа за останалата част от света. На гости на баба на село бяха най-великите приключения. 

За по-находчивите имаме творческа идея. Режисирайте пиеса и таксувайте съседите, за да гледат представлението :) Морските приключения са винаги епични. Търсете съкровища, правете лагери, превземайте морета! Може да пуснете хвърчило или да поиграете петанк на плажа. Вечерите край лагерния огън са време за всякакви игри и разказване на завладяващи истории. Вълнуващи преживявания и ценни умения децата могат да придобият на летен скаутски лагер. Ваканцията ще отлети за миг, но пълна с приключения и забавления, за които да разказваш, когато се върнеш обратно в училище.
Така че излезте и се възползвайте максимално от топлото време! Оставете децата да развият въображението си и да играят заедно, създавайки забавления и приключения със страхотни и прости играчки и игри и оставете електронните устройства изключени.

  • Jun 22, 2023
  • Коментари: 0
Коментари: 0

Няма коментари

Публикувай коментар

Вашия email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани със: *