онлайн магазини от 3DWebDesign
media

Индустрията на играчките се развива, както всички останали сектори на пазара. Какви са тенденциите при детските играчки през следващата година? Индустрията на играчките се развива както всички останали сектори на пазара, а екипи от специалисти в сферата ги изследват ежегодно. Образователни и креативни игри, творчески комплекти и приложни умения, мърч продукти, MetaToys и вечните класически дървени играчки.
Discover!, Brands for Fans, MetaToys и вечните класически играчки.
Discover!
„Космосът, последната граница...“ така започват приключенията на Star Trek: Enterprise. На път, за да изследва нови светове. Този откривателски порив имат и нашите деца. Любопитни и с желание да попиват информация, те питат "защо?". Искат да разберат и проумеят всичко свързано със света, който ги заобикаля. Други култури, чужди държави и езици, непознати галактики и чудесата на природата – техният пионерски дух не познава граници. След ограниченията за пътуване през последните няколко години ви се иска да откривате и изследвате света отново, независимо дали пътувате наистина или виртуално у дома.
Трендът е предназначен да доближи децата до непознатото и да ги насърчи да го изследват интензивно. Колко дълга е Великата китайска стена? Защо луната свети през нощта? Какво всъщност са яли динозаврите? Наистина ли няма слънчева светлина в дълбокото море? А земните пчели могат ли да летят назад? Децата са любопитни. Те искат да разберат и осмислят света около тях и няма кой да ги спре.
Днес те изследват дълбокото море, утре ще искат да разберат за света на пирамидите, а на следващия ден ще откриват флората и фауната в околните гори. Тяхната жажда за открития е безгранична. Защото в крайна сметка чуждите езици и култури са в очакване да бъдат разбрани.
Discover тенденцията доближава децата до непознатото и ги насърчава наистина да се справят с него. Чрез образователните и креативни игри децата изследват други култури, решават гатанки и изграждат базови чуждоезикови умения. Игри под формата на експерименти или проекти за сглобяване помагат на децата да научават какво е усещането да бъдеш космически изследовател например, как да проектираш и сглобиш собствена ракета, да я зареждаш с гориво и да я изстреляш. Докато правят висяща декорация със Слънчевата система за стаята си, те научават всичко за планетите в нея. Саморъчно направен калейдоскоп ги учи за чудеста на оптиката, а настолна игра за космическа експедиция ги кани да предприемат вълнуващо пътешествие през Млечния път. Телескоп до прозореца на спалнята ще ги запознае с фазите на луната например или пътят на кометите.
Brands for Fans
Кой не ги познава? Старата чанта с Мики Маус, Соник, класиките Марвъл и Хари Потър. Играчката трол, която все още стои в стаята или Пипи дългото чорапче, която има специално място на рафта. Това са все образи, които сте обичали като дете и които все още ви вдъхновяват и днес. Новите филми и фигури също са хит сред феновете - Stranger Things, Minecraft или предстоящия Wonka - прелюдия на романа „Чарли и шоколадовата фабрика“ на Роалд Дал. Това е истинската любов на феновете, предавана през поколенията.
Много родители, баби и дядовци предават това очарование на своите деца или внуци не само през мърч продуктите, а и чрез ретро играчките.

Класическите и дървените играчки могат да предизвикат истинска страст и вълнение у малки и големи и това е нестихваща тенденция.  
MetaToys
Какво всъщност представлява тази метавселена? Казано много просто, Metaverse означава да свържем живота си с множество различни технологии. Мнозина също наричат това бъдещето на интернет, където хората могат да общуват, работят, играят и творят. Те включват блокчейн, VR/AR технология, свързан хардуер, NFT, виртуални светове, роботика и изкуствен интелект. Те ни позволяват да свържем живота си с цифровия свят. Колко от него допуска всеки човек в живота си и как иска да го използва, всичко зависи от личната преценка. Индустрията на играчките също разпозна тази тенденция и използва тези технологии, за да даде живот на продуктите в дигиталния свят.

  • Feb 04, 2023
  • Коментари: 0
Коментари: 0

Няма коментари

Публикувай коментар

Вашия email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани със: *